donderdag 8 augustus 2013

Terug naar de kust

In de late middag terug naar de kust de warmte ontvluchtend in de polder. Handdoek een boek en de camera mee. Bij de Haringvlietsluizen een plekje gezocht met wat palen in het water. En dan wachten tot de zon onder gaat. Rustig wat lezen en genieten van het uitzicht en de aangename temperaturen hier aan het water. Langzaam ging de zon onder, pas een half uur nadat de zon was verdwenen kwamen de kleuren plotseling tevoorschijn. Zo snel als de kleuren er waren zo snel waren ze weer verdwenen. Dus niet veel foto's gemaakt ( slechts een stuk of 15 ) omdat het kleurenspektakel slechts een minuut of tien duurde. Door de lange belichtingstijd  ( 5 en 8 sec ) ontstonden deze mooie kleuren en het zijdezachte water .

7 opmerkingen:

 1. je zou dan haast vergeten naar huis te gaan,wat een heerlijke momenten Frans dit is echt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Wat een prachtige opnames heb je gemaakt.
  Heerlijk, de rust straalt er vanaf.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Frans jij hebt een goede speurneus voor dit soort opnamens die de rust uitstralen en het mooie van de vroege morgen of de latere avond HEEL mooi !!!!
  grt,
  Annie
  http://anniezon.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beeldschooon!!!
  Hier ben jij toch echt een kei in, kleuren en composities zijn zó ontzettend mooi.
  Genieten hoor!
  Groetes Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Frans, kwam je blog toevallig tegen, wat schitterend , prachtige foto's, en de schaduwen vallen ook zo mooi. Werkelijk verbluffend wat een gevoel zit er in. Ik meld me direct aan en blijf je natuurlijk volgen.
  Hartelijke groet kees

  BeantwoordenVerwijderen